Free zone

Lindsay Ellingson, ја сакаат и мажи и жени

Линдзи Елингсон е родена во Сан Диего, Калифорнија и има 25 години. Досега има соработувано со сите познати дизајнерски имиња како Диор, Шанел, Валентино, Долче и Габана и други. Сепак најголемиот успех го доживеа со ангелите на Викторија Сикрет.

Погледнете зошто оваа девојка е во друшто со најубавите ангели:

Напиши коментар