After Midnight

Магијата на еротската масажа

Допирот е најприроден начин преку кој партнерите комуницираат едни со други. Допир со раце може многу подиректно да ги изрази чувствата отколку зборовите. Со допирот изразувате љубов и блискост. Еротската масажа е одлична за поврзување на две личности, па еве ви предлог како на одличен начин да го започнете „играњето“ во кревет.

Еротска масажа позитивно делува на нашите сетила и ни дава незаборавно чувство. За да направите партнерот навистина да ужива, ви треба само добра волја и неколку капки  ароматично масло  за масажа.

Полека преминете со прстите по телото на партнерот. Започнете од тилот и вратот. Таму има сплет на нерви кои со масажата ќе ги опуштите. Потоа зашочнете да го масирате по грбот, особено внимание посветете на рамената.

Полека продолжете на задникот, па со нежни движена измасирајте го и овој дел од неговото тело. Продолжете на колковите, па бутовите, а особено посветете внимание на внатрешната страна од бедрата, кои се многу чувствителни. Потоа партнерот нека се сврти, па продолжете да го масирате по бедрата и полека движете се нагоре. Откако ќе го измасирате целиот реон околу пенисот, време е да продолжите на самиот пенис.

Страста на партнерот веќе е на високо ниво, па заменета ја еротската масажа со масирање на самиот пенис или орален секс. Вашиот партнер ќе ви биде и повеќе од благодарен.

Напиши коментар