Free zone

Мажи пазете: шминката е моќна работа:)

Според мене онаа девојкакоја е убава, убава е и без шминка. Онаа која е грда ни шминката не може да и помогне… Но, сепак шминката некогаш знае да направи чудо. Затоа мажи не се залетувајте, може да се изненадите од изборот кога ќе се разбудите заедно 🙂

Напиши коментар