Free zone

Мажи со интересни бради

И на нас мажите ни е потребна промена во изгледот. Жените тоа можат да го постигнат на многу начини. Да ја сменат шминката, бојата на косата, фризурата… А на нас мажите ни останува само фризурата и брадата, доколку ја имаме се разбира 🙂

Погледнете како некои мажи го нашле вистинскиот начин за да ја истакнат својата посебност, и како тие го постигнале ефектот на впечатливост:

 

 

Напиши коментар