After Midnight

Мажите сакаат да мастурбираат на работа?!?

Истражувањето кое го спроведе американското списание Гламур покажа дека дури 31% од мажите мастурбираат на работното место, а исто толкав процент мастурбираат во посета на родителите, додека 24% тоа го прават додека возат.

Уредничката на списанието Синди Ливи тврди дека, и покрај овие сензационалистички статистички податоци, мажите во последните две децении прилично еволуирале, особено во однос на правата на жените и хомосексуалците.

Истражувањето исто така покажало дека на мажите главна преокупација им се парите, како и тоа дека од сиромаштија се плашат многу повеќе отколку од смрт.

Значи, мажите на прво место се грижат за својата сексуална способност, потоа за пари, а љубовта, семејството и емоциите се подолу на листата. Па, дали ве изненадија овие податоци или ова ви е веќе познато???

Напиши коментар