Free zone

Мажјаците си ги откинуваат гениталиите заради жените

Во светот на пајаците дојде ли до сексуален однос, доаѓа и до можноста за откинување на гениталиите. Но, научниците се збунети бидејќи некои тоа го прават намерно.

Можеби и не сте знаеле, но после сексуалниот чин женката пајак го повредува, кине и јаде мажјакот. Нивниот однос е полн со канибализам. Оној кој ќе спаси глава пак останува без гениталии. Друга интересна работа е што научниците преку низа експерименти утврдиле дека некои пајаци се раѓаат со по две пипки кои всушност ја имаат улогата на гениталиите.

Едно е добро, сето ова е само во светот на пајаците. Искрено, лошо би било кога ова би се случувало во човечкиот свет:)))

 

Напиши коментар