Celebrity

Мечето Тед повторно напаѓа

Филмот Ted, само што стигна во кино салите, а веќе се планира и втор дел. Приказната на мечето кое од детството се појавува и го загорчува животот на возрасниот маж, толку ја воодушеви публиката што продуцентите се сложија веднаш да седнат и да го направат вториот дел.

Сега за сега Ted на кино благајните заработи 395 милиони долари.

Гласот на Теди го позајми Сет Мекфариан, а сеуште не е познато дали Волберг и Мила Кунис ќе ги позајмат своите гласови и во второрто продолжение.

Напиши коментар