Free zone

Механичарки кои може навистина да ви помогнат :)

Иако некои девојки делуваат како да не се разбираат од автомобили, сепак постојат и исклучоци. Ова се девојки кои едноставно ќе посакате да се најдат до вашите автомобили. На ваков или онаков начин тие ќе ви помогнат 🙂

Напиши коментар