Free zone

Минијатурни мотори направени од делови од часовници

Канадскиот уметник Dan Tanenbaum  направил вистински минијатурни мотори од делови од часовници. Старите и скршени часовници тој успеа да ги трансформира во одлични скулптури.

Watch Part Motorcycles

Watch Parts Motorcycles by Dan Tanenbaum

Watch Motorcycles by Dan Tanenbaum

Tiny Motorcycle

Watch Part Motorcycle by Dan Tanenbaum

Miniature Motorcycles

Miniature Motorcycle by Dan Tanenbaum

Watch Motorcycle by Dan Tanenbaum

Miniature Motorcycles by Dan Tanenbaum

Watch Part Motorcycles by Dan Tanenbaum

Watch Motorcycle

Watch Parts Motorcycle by Dan Tanenbaum

Wristwatch Motorcycles

Watch Part Motorcycle

Miniature Motorcycle

Dan Tanenbaum

Напиши коментар