Free zone

Мис на бујни пропорции

Бразил е познат по големиот карневал во кој учество земаат згодни девојки со цврсти и убави тела. Најплатениот модел во моментов, Жизел Бундхен е една од најпознатите девојки кои потекнуваат токму од Бразил. Но, не се сите девојки во Бразил со такви пропорции. Доказ за тоа е неоддамна одржаниот избор на бујни пропорции.

XL miss е избор на кој се пријавуваат девојки со тело кое изобилува со сало, целулит и многу килограми вишок.

Погледнете ја победничката која искрено не е ни малку слична со Жизел и најверојатно ќе ви ја скрши сликата за убавите девојки од Бразил.

Победничката на овогодинешниот избор е Барбара Монтеиро.

Напиши коментар