Celebrity

Многу наскоро трет дел на Before Sunrise

Before Sunrise, мега хитот од 1995 година доби свое продолжение Before Sunset, а сега повторно е најавено продолжение на овој преубав филм. Итан Хоуг изјави дека по второто продолжение едноставно посакал повторно да застане пред камерите и да направи уште едно сценарио за овој филм.

Овој пат дејствието најверојатно ќе се одвива во Грција. Додека да биде овој филм готов, не е на одмет да се потсетиме на претходните две продолженија кои поминаа одлично во кино благајните.

Напиши коментар