Free zone

Модел од Нови Сад пред кој клекнаа сите

Нина Сеничар е модел од Нови Сад. Таа учествуваше во италијанскиот Survivor, со што ги отвори портите на големата слава. Таму таа имаше голем број на можности да ја истакне својата природна убавина и неверојатно тело.

Од тогаш е еден од најбараните модели пред кој не остануваат рамнодушни ни мажите ни жените. Погледнете дел од фотографиите на Нина:

Напиши коментар