Free zone

Модерна канцеларија на тркала

Германската компанија Barbus трансформираше Mercedes – Benz Viano во подвижна канцеларија на тркалца со доволно луксузен ентериер.

Во оваа канцеларија би имале: Mac мини компјутер, Sony 3D телевизор, два Apple iPads, фрижидер, кафемат, PS3, iPod табла на која ќе ја контролирате целата опрема…

Напиши коментар