After Midnight

Момците признаа! Знаци дека таа не е вистинската!

Еве што кажале момците на Твитер за кои се знаците дека девојката едноставно не е онаа вистинската.

Некои од одговорите се смешни и бизарни, но некои се вистинити.

 1. Прашува за бројот на кредитната картичка наместо за домашниот телефон.
 2. Неможете да уживате во ништо заедно.
 3. Можеш да слушнеш „те сакам“ од неа само за време на секс или кога добива подароци.
 4. Нема време за вас.
 5. По првиот состанок те откачува.
 6. Ако нејзиниот инстаграм потсетува на порно сајт.
 7. Сфаќаш дека би ти било супер без неа.
 8. Секогаш наоѓа и ги истакнува само лошите карактеристики во вас, никогаш не препознава и не ги признава добрите особини.
 9. Кога наоѓате искористен презерватив под нејзината спална.
 10. Ако неможе да те насмее.
 11. Се обидува да те контролира.
 12. Дозволува нејзините другарки да ви ја водат врската повеќе отколку што таа го прави тоа.

 

Напиши коментар