Free zone

На луѓето ширум светот главен извор на среќа им е партнерот

Едно истражување кое беше направено неоддамна, а објавено на денот на вљубените вели дека луѓето од целиот свет среќата ја имаат, ја добиваат од своите партнери. Две третини од анкетираните изјавиле дека главен извор на среќа им претставува партнерот.

Половина од самците изјавиле дека најголема желба им е да најдат партнер со кој ќе го поминат остатокот од животот. Оние пак кои се во брак, 82% од нив изјавиле дека највеќе ги усреќува животот со партнерот.

 

Напиши коментар