Free zone

На одмор во климатизирана плажа

Ова е идеално решение за непрекинато уживање на плажата. Тука може да се седи и кога е пеколно топло. Ова е затворена, климатизирана плажа која нормално каде ако не, се наоѓа во Јапонија.

 

Напиши коментар