Free zone

На оваа девојка не и престанува растењето на градите

Rachel Aldana е една од ретките припаднички на понежниот пол на кои им смета бујното деколте. Иако е горда на второто место за девојка со најголеми гради, сега е многу загрижена за своите гради. Таа го освои ова место во 2007 година, но од тогаш нејзините гради растат многу повеќе.

Rachel се жали дека секоја година нејзините гради растат годишно за еден број повеќе. Тоа предизвикувало болки во нејзиниот грб. Таа би сакала да направи операција да ги намали, но се плаши од интервенцијата.

Ужасно се чувствувам само кога ќе помислам на хируршката интервенција, но ако вака продолжат да растат јас ќе морам нешто да направам. Овој проблем го наследив од мојата мајка, но таа ги намали со операција, изјавила младата британка.

Напиши коментар