Free zone

На политичарите им е навистина досадно:)

Ова се неколку од многуте фотографии на кои се гледа дека на политичарите некогаш им е навистина досадно. Фатени како се прозеваат, се тегнат, а некои од нив се и во длабок сон. Напорна е нивната работа… 🙂

Напиши коментар