Free zone

На ручек во гнездо:)

Ако сакате да избегате од реалноста и секојдневието тогаш посетете го овој ресторан кој се наоѓа на дрво. Ќе имате преубав поглед, од едната страна вода, а од другата шума. Овој ресторан во кој храната доаѓа од гранки, се наоѓа во Тајланд. Пријатен ручек:)

Напиши коментар