Во оваа продавница ако влезете во долна облека ќе добиете попуст 90%, за оние облечените овој попуст не важи. Одлична идеа да се придобијат муштериите, да се направи добра забава и да се привлече внимание. Кога кај нас би имало вакво нешто? Се прашувам само дали би не имало во толку голем број 🙂

Напиши коментар