Celebrity

Најдобриот филм на сите времиња е…

Еден од најдобрите портали за филм IMDB  го избра најдобриот филм на сите времиња, а тоа е филмот The Shawshank Redemption, дело на Френк Дарабоунт од 1994 година.

Ако сакате да гледате навистина добри филмови, тогаш погледнете ги оние од листата на најдобите 10 која ја направи овој портал, а редоследно се:

  1. The Shawshank Redemption 1994 година
  2. The Godfather 1972 година
  3. The Godfather II дел 1974 година
  4. Pulp Fiction 1994 година
  5. The Good, the Bad and the Ugly 1966 година
  6. 12 Angry Men 1957 година
  7. Schindler’s List 1993 година
  8. The Dark Knight 2008 година
  9. The Lord of the Rings 2003 година
  10. Star Wars: Episode V – The Empire Stikes Back 1980 година

Напиши коментар