Free zone

Најдоброто од National Geographic

Конечно ја направија селекцијата, па не почестија со најдобрите фотографии кои тие успеаа да ги направат за сите нас. Ова се најдобрите фотографии од National Geographic направени во 2011 година. И повторно, ова се фотографии кои се направени во вистинско време. Без зборови, но кажуваат многу.

Напиши коментар