Free zone

Најголемите машки фантазии: на врвот се наоѓа секс со две жени

Најголемата фантазија на повеќето од мажите е да имаат секс со две жени. И тоа е потврдено со последната анкета која ја направи еден машки сајт, според кој дури 76% од мажите се изјасниле дека фантазираат за секс со две жени.

Веднаш по оваа голема желба се наоѓа секс со жена во предизвикувачка, секси долна облека. За ова се изјасниле 68% од мажите. Неверојатно, ама мажите сакаат секс со позната жена, како да е таа нешто посебна во сексот. 52% од мажите посакуваат секс со јавна личност. Стручњаците тоа го објаснуваат со фактот дека мажите сакаат недостижни и успешни жени. Жени кои ги посакуваат многу мажи, па доколку тие успеат да ја освојат тоа би било голем доказ за нивната машкост.

Напиши коментар