Free zone

Најнезгодната поза на мажите:)

Многу често се наоѓаме во ситуација кога гледаме како клекнатиот маж кој работи си го покажува половина од задникот. Ова е една вообичаена појава, како да не може да се кренат панталоните погоре…. епа кога веќе мора да го гледаме тоа, да гледаме и нешто убаво во тоа. Фотографот Маркус Муелер дизајнирал маички со негови фотографии од убви жени. Е сега барем има што да се гледа:)))

Напиши коментар