After Midnight

Најсмешните вицеви на сметка на мажите

Добриот виц, е секогаш добредојден бидејќи нé насмевнува и секогаш ни го поправа расположението. Најчестите вицеви се базираат на блондинките , но ги има и за црнките а и за бринетите, за сопругите, но и за свекрвите. Со еден збор за жените.

Време е и тоа да се промени.

Насмејте се на сметка на мажите!!!!

–       Зашто само 10% од мажите одат во рајот? Затоа што би станал пекол кога би влегле повеќемина.

–       Како мажите ја замислуваат предиграта? Молат пола саат.

–       Зошто мажите се женат? Да не мораат многу да го вовлекуваат стомакот.

–       Зошто мажите немаат криза во средните години?  За да не заглават во адолесцеција.

–       Зошто мажите сакаат да оженат девица? Затоа што не сакаат критика.

–       Како мажите ја искажуваат грижата за иднината? Наместо една, тие купуваат две гајби пиво.

–       Зошто мажите се како снежна бура? Никогаш не знаеш кога ќе дојде, колку сантиметри ќе донесе и колку ќе трае.

–       Која е разликата помеѓу кафана и Г – точка? Мажите кафаната ја наоѓаат многу лесно.

–       Што имаат заедничко, клиторисот, WC шољата и годишницата од бракот? Мажите секогаш ги промашуваат.

–       Зошто мажите се како полжави? Имаат рогови, лиги, се влечат…и мислат дека куќата е нивна.

–       Зошто мажите им даваат имиња на своите бродчиња? Не сакаат некој непознат да донесува одлуки наместо нив.

Напиши коментар