Free zone

Најубавите гради во Холивуд

Откако ги измислија силиконите навистина има што убаво да се види. Природното си е природно, но сега до израз може да си дојдат и оние кои не беа природно надарени. Како и да е тоа е добар изум, и жените задоволни со себе и мажите задоволни од погледот.

Во Холиуд беше направен еден избор на жена со најубави гради, по пат на анкета и првото место заслужено го зема црномурестата актерка Хали Бери. Еве една фотографија како доказ со која се надевам и вие ќе се сложите.

Напиши коментар