Free zone

Наместо риба, ја уловија облеката на рибата:)))

Додека згодната “риба” стои до нив, тие се обидуваат да уловат од водата. Но, наместо риба уловија нешто друго. И сигурен сум дека немале ништо против да ја уловат облеката на една згодна плавуша.

Ви го претставуваме видеото од скриена камера, кое сигурно ќе ве насмее. Погледнете ги реакциите на збунетите мажи:

http://www.youtube.com/watch?v=l42yQLGUP8s&feature=player_embedded

Напиши коментар