After Midnight

Навики кои откриваат дека ќе биде добар во кревет

Пред да се случи првиот секс, не е на одмет да знаете каков е тој во кревет. Одговор на ова прашање може да добиете само доколку внимателно ги следите неговите постапки. Овие постапки ќе ви покажат дека тој навистина ужива во сексот, сака да ја задоволи партнерката и умее да се исконтролира.

На првиот состанок покажува дека го почитува мотото дамите имаат предност.

Кога ќе ја сретне “бившата” се воздржува од коментарот : “Беше убаво додека траеше”. Тоа покажува дека тој внимава на тоа како вие се чусвтвувате, не сака да ве повреди.

Неговата ориентација во просторот е совршена.

Најголемата замерка од неговиот шеф е дека премногу им се посветува на корекцијата на грешките.

Кога сте на вечера, јаде полека и ужива во секој залак.

Додека го чекате лифтот, копчето го притиска најмногу 2 пати, а не 15 пати.

 

Напиши коментар