Free zone

Небото не е граница за „DOLCE LA HULPE“ во Брисел

Хотелот „Dolce La Hulpe“ во Брисел во една пригода тимски се здружија заедно со комуникациската агенција „Hakuna Matata“ и нивниот парнер „Benji Fun“ за да бидат домаќини на „воздушна вечера “. На „Воздушната вечера“ присуствуваа 22 гости кои појадуваа на висина од 50 метри овозможувајќи невидени видици на „La Hulpe“ и 178 акри на шумата „Sonia“ која го заокружува хотелот додека гостите испробуваа ексклузивна храна спремена од главниот шеф на клујна Pascal Marcin. На втората платформа во воздухот, музичкиот дует „FFortissimo“ овозможија забава за гостите.

Оваа „Воздушна вечера“  на „Dolce La Hulpe“ во Брисел чинеше 16000€. Во цената не влегува и изнајмувањето на масата + кранот + логистика & обезбедување, транспорт и гала вечерата направена од страна на шефот за 22 особи.

Напиши коментар