Free zone

Неговиот пенис вреди неверојатни еден милион долари

Шефовите на познатиот британски порно актер го осигураа неговиот пенис на милион долари. Со тоа тие го потенцираат неговиот талент . Keiran Lee е човекот кој пенисот е неговото најголемо богатство.

До сега тој има снимано преку 800 порнографски сцени. Сега конечно може да се пофали со најскап пенис во светот. Искрено се надевам дека ова нема да биде мотив многу мажи да се впуштат во овој бизнис.

Напиши коментар