Celebrity

Неговиот живот се сведе на Џејмс Бонд

Актерот Даниел Крег потпиша договор за уште два нови филма за агентот 007. Тоа значи дека филмот “Skyfall” не е последниот филм за Џејмс Бонд.

Популарниот актер до сега глумеше во „Казино Ројал„ „Зрно утеха„ а третиот филм “Skyfall”  во кино салите се очекува од 9-ти ноември.

Продуцентите веќе го направиле договорот за Даниел, со што сигурно ќе се снима 24 и 25-от филм за Џејмс Бонд.

Со овие пет филмови, Даниел ќе застане во редот на најдолготрајните агенти, после Шон Конери и Тимоти Далтон.

Напиши коментар