Free zone

Некои чудни моменти:)

Ова е уште една галерија од фотографии кои се направени во некои чудни моменти, па затоа и ќе ги видите луѓето во неприродни положби, животните со чудни движења… но, тоа е така само затоа што се направени во вистински момент и се сликани од вистински агол. Погледнете:

Напиши коментар