Free zone

Некој се лути на гол задник

Во Канадскиот град Ванкувер граѓаните кои се возеле во метро имале прилика да уживаат во шоуто на една поприлично расположена жена.

Таа толку се унела во музиката што почнала да се врти за држачот и не ни приметила дека здолништето и е толку кренато што и се гледа се. И тоа не им сметало воопшто на присутните, но ете има и такви кои се бесни на се. Па еден огорчен маж станал и и наредил да седне со пропсна навреда.

 

Напиши коментар