After Midnight

Неколку совети за неверојатен орален секс

Мажите обожаваат да ве гледаат како јадете банана или јагоди и после да преминете кон орална љубов. Тоа е нивна голема секс фантазија! Ако пак го намачкате пенисот со мед или шлаг и почнете полека и нежно да го лижете, ќе го полудите, верувајте!

Играјте си си тестисите. Кога сте во акција треба да обрнете внимание и на тестисите. Мажите сакаат кога ги вшмукувате со уста. Фатете ги нежно со рака и направете го да полуди!

Гледајте го право во очи. Кога си таму долу и ја „вршиш работата“ гледај  го право во очи, мажите многу сакаат да гледаат како го правите тоа. Пробајте!

По време на оралниот секс употребете ги и рацете. На голем дел од девојките не им е пријатно да го примат длабоко. Но еднаш кога ќе ја преодолеете таа критична точка, се ќе биде во ред.

Голтање? Зошто да не? Спермата не е штетна по вашето здравје, мажите го сакаат тоа и би бил еден прекрасен крај на оралниот секс!

Понекогаш си мислам дека мажите го сакаат оралниот секс повеќе од стандардниот, затоа не пропуштајте да го правите!

Напиши коментар