Celebrity

Немилосрдниот Том Круз…

Објавен е првиот трејлер за филмот “Jack Reacher”, со Том Круз во главната улога.

Во филмот се раскажува за поранешниот воен истражител, Круз, кој води истрага за убиство на пет луѓе. Во филмот тој е прикажан како човек без милост кој трага за вистината за еден трагичен и суров настан.

Режијата е на Кристофер Мек Кари, а покрај Круз во филмот улога имаат и Роберт Дувал, Роузмунд Пајк, Вернер Херцог и Ричард Џенкинс.

Филмот ќе пристигне во кината на 21 декември 2012 година.

Ова е трејлерот:

Напиши коментар