After Midnight

Необични ерогени зони

Веројатно добро го познавате телото на партнерот и знаете каде да го допрете за да се возбуди. Но ние многу често се фокусираме на очигледните ерогени зони и ги повторуваме истите чекори кои не водат кон секс. Доколку сакате да внесете малку свежина во спалната соба, обидете се да ги стимулирате неговите скриени и необични ерогени зони.

Ушите: Шепотете му нежно во уво, бакнувајте и лижете го, а одвреме навреме и нежно дувнете.

Клучната коска: Неверојатно чувствутелен дел од телото. Нежните допири и бакнежи на овој дел гарантирано ќе ја распламтат страста.

Внатрешниот дел на бедрата: Овој дел на телото е чувствителен заради многуте нервни завршетоци, а освен тоа се наоѓа и во близина на интимните делови.

Страничниот дел од вратот: Бакнежите и допирите на страничниот дел од вратот ќе го наежат партнерот и дополнително ќе ги „зачинат“ работите.

Стапалата: Стапалата се вистинска ерогена зона, но не сите сакаат да ја истражат. Масажата и нежните допири на стапалата, доколку знаете како да го направите тоа, може вистински да го излудат партнерот.

 

 

Напиши коментар