Free zone

Необични закони за сексот

Американците се цареви кога станува збор за необични и бесмислени закони. Па и кога станува збор за законите на сексот не отстапуваат од правилото да бидат нелогични.

Пенсилванија

Мажите не смеат да се возбудат во јавност, а аналниот секс се казнува со парична казна од над 1000 долари.

Монтана

Е тука е забранет сексот со спротивниот пол, а со исти пол е дозволено, се казнува сексот ако и двајцата партнери се скроз голи, значи ако имаат чорапи не се казнува.

Минесота

На мажите им е забрането да спијат голи, и таму се казнуваат мажи што не си ги мијат забите. Ако жената му нареди да ги измие забите тој има законска обврска да ја слуша…

Охајо

Жените не смеат во исто време да носат кратко здолниште и лаковани чевли, зошто мажите може така да им ги видат интимните делови…

Аризона

Е тука па дозволено е се, и тоа жените да шетаат без горен дел од облеката зошто таму градите не спаѓаат во интимни делови од телото.

Небраска

Ова е главното, таму паровите ако спијат во хотел мора да носат бели памучни пижами кои ги добиваат од хотелот. И може да имаат секс, ама да не ги соблечат пижамите.

Напиши коментар