Free zone

Неверојатен талент! Може да отвори гајба пиво за десет секунди

Брзо отварање на гајба пиво може да биде вештина која ќе им се најде на големите љубители на пивото. Како и да е брзината и ефикасноста се особини кои може да ги цени и почитува секој работодавач.

Погледнете го овој човек и сигурно ќе се сложите со нас, тој треба да влезе во Гинисовата книга на рекорди.

Напиши коментар