Free zone

Неверојатна глетка: средбата на вулканската лава и морето

Фотографот Cj Kale  и  Nick Selway  се уметници кои се секогаш во потрага по голема авантура. Тие патуваат секаде во светот со обид да ги „фатат„ чудата и убавината на природата кои само таа може да ги даде.

Напиши коментар