Free zone

Неверојатни фотографии од бранови

Ова се неколку преубави фотографии од бранови направени на различни места ширум светот од страна на Scott Sporleder, сурферот кој се реши да ни ја долови убавината на брановите. Тој еден ден случајно ги фотографирал брановите кога отишол на плажа во Калифорнија да сурфа. Од тогаш тоа е негова пракса каде и д оди. Погледнете и уживајте во убавините на брановите:

Напиши коментар