Free zone

Нежен нокаут од Џенифер Лопез

Веќе ни нокаутот не е страшен, особено ако го примите од Џенифер Лопез. Погледнете ја најновата фотосесија на која Џенифер ја има во малку поопасно издание. Фотографиите се направени за специјалното спортско издание на американскиот магазин V.

Уживајте:)

 

Напиши коментар