Free zone

Ни на водителите не им се веруваше – гостинката си ги покажа голите гради

Кога ја повикале да гостува во емизијата мислеле дека ќе се зборува само за нејзината работа. Но француската Памела Андерсон, која за себе смета дека навистина личи со Памела, на сред емисија експресно ја соблекла блузата за да покаже дека нејзините гради се природни.Погледнете колку храбо изгледаше тоа:

http://www.youtube.com/watch?v=nmdO1oTrvDg&feature=player_embedded

 

Напиши коментар