Free zone

Носи ли барем нешто под фустанот?

Се одржа и Сан Ремо, фестивалот кој е познат по добра музика на кој Италија го одбира својот претставник на Евровизија. Освен убавата победничка, Ема на овој фестивал вниманието го привлече и убавата водителка Ивана Мразова.

Таа се појави во еден преубав свечен фустан кој ги истакна сите нејзини убавини, буквално не сокривајќи ништо. Таа доби големи позитивни критики од страна на италијанските медии за водителската способност, а и нејзините колеги не успеаа да и одолеат.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hDPu6v9qCac

Напиши коментар