Celebrity

Нов цртан од Дизни, за децата и возрасните

Цртаните филмови не се наменети само за најмалите. Во нив уживаат сите генерации. Дизни ќе не удостои со уште еден интересен лик, Ралф, кој ја има улогата на негативец кој сака да стане добра личност.

Сето тоа е претставено низ светот на игрите, и е добра приказна за сите кои ги обожаваат цртаните. Овој цртан филм во кино салите ќе се појави на 8-ми ноември, а дотогаш ќе ја имате можноста да го погледнете трејлерот:

Напиши коментар