Celebrity

Нов филмски проект на Keira Knightley

Актерката Keira Knightley треба да ја игра главната улога во филмската адаптација на филмот кој ќе биде направен според романот на Nicholas Sparks со наслов „Safe Heaven“.

Ѕвездата од филмовите „Пиратите од Карибите“ е во преговори за улогата на една млада жена со мистериозно минато која доаѓа во еден мал град во Северна Каролина и воспоставува разни контакти со жителите на градот.

Филмот ќе биде во режија Lasse Hallstorm на кој ова ќе му биде втора адаптација на роман од Sparks по филмот „Dear John“ од 2010 година.

Снимањето треба да започне во мај, а а во кината филмот ќе може да се погледне во февруари, 2013 година.

Напиши коментар