Celebrity

Новата Бонд девојка: Беренис Марло

Француската актерка Беренис Марло е новата девојка до рамото на Даниел Крег во најновата епизода од Skyfall. Освен Даниел во филмот учествуваат Хавиер Бардем како основен непријател на Бонд, Ралф Фајнс, Алберт Фини, а во улогата на Северин – девојчето на Бонд е Наоми Харис.

Пред да стане Бонд девојка, 33 годишната темнокоса убавица се појавувала во улоги по француската телевизија и како модел.

 

 

Напиши коментар