Celebrity

Новата песна на Ријана и Крис Браун

Најочекуваната песна од Unapologetic албумот од денес може да ја слушнете на интернет!

Контроверзната песна Nobody’s Bussinessе нов заеднички проект на Ријана и Крис Браун. Оваа песна зборува за нивниот однос, кој не е ничија работа, наведуваат тие.

Песната и официјално ќе биде објавена на 19 ноември, кога во продажба ќе се најде седмиот студиски албум Unapologetic.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=h3XVJ4ZtahM

Напиши коментар