After Midnight

Нови камасутра пози за екстремен оргазам!!!

Сите знаеме колку е важен сексот за една квалитетна врска. Од една страна се љубовта и емоциите, а од другата страна е сексот. Врската ќе биде комплетна само ако ги поседува овие две компоненти, едно без друго не може.

Дали знаете дека најголемиот број неверства се како последица од монотонијата во кревет? Статистиката сочи дека сексот после извесно време преминува во рутинска обврска и партнерите почнуваат да бараат страст надвор од врската.

Жени, не дозволувајте предрасудите и табуата да ви донесат проблеми во врската. За мажите сексот е пресуден! Бидете максимално отворени за сите секс пози, пробувајте нови, експериментирајте, изненадете го со нова поза и секси долна облека…Има милион варијанти.

Еве неколку пози кои дефинитивно ќе се допаднат на вашиот партнер. Секојдневно изненадувајте го со нова поза. Ќе се изненадите какви резултати ќе постигнете.

 

 

Напиши коментар