After Midnight

Нови секс пози кои треба да се пробаат

Ќе ви дадеме неколку идеи кои вреди да ги пробате. На мене лично ми се допаѓа втората поза, но луѓето сме различни и се надевам ќе ви се допаднат и двете. Пробајте ги ако до сега не сте го направиле тоа и ќе разберете.

Питон на страстта

Рацете на вашиот партнер се притиснати од вашите, вашите гради притиснати кон неговите, вашите бедра припиени за неговите – ви гарантира неверојатен контакт помеѓу телата, триење на клиторисот при движењето нагоре надолу ќе предизвика силно чуство и бурен оргазам.

 

Лице во лице

Ова е поза со неверојатно висока доза интимност и овозможува да се гледате очи во очи, што е многу важен момент во сексот за двајцата партнери. Клиторисот е во лесна за достигнување позиција и тоа ви носи дополнително задоволство.

Напиши коментар