Celebrity

Новото обоено видео на Ники Минаж!

Погледнете ја светската премиера за најновото музичко видео на раперката Ники Минаж „Stupid Hoe“. Овој сингл доаѓа од нејзиниот албум „Pink Friday: Roman Reloaded“, кој се очекува да излезе на 14-ти Февруари, оваа година.

Супер колоритното видео е дело на режисерот Хајп Вилијамс.

Напиши коментар